lauantai 14. heinäkuuta 2012

Aatoksen päivä Kalmarissa

Hei,

Edelleen olemme Kalmarissa. Toissapäivänä kävimme kauppareissulla ja ostimme veneeseemme uudet lattoamatot. Edelliset päättivät alkaa murenemaan, jolloin lattia oli koko ajan epäsiistin näköinen. Tärkein syy vaihtoon oli kuitenkin se, että matoista tuli liukkaita, kun niistä mureni se kumiosa sieltä pohjalta. Nyt veneessänme on uudet hienot matot!

Miksi olemme edelleen täällä? Meille piti tulla moottorin varaosa postissa eilen, mutta sepä ei tullutkaan. Joudumme siis odottelemaan maanantaihin, jotta saamme paketin. Sitten jatkamme matkaa toivottavasti reippaalla vauhdilla.

Kalmar paikkana on oikein hieno. Vierasvenesatama tarjoaa veneilijöille oikeastaan kaiken tarvitseman kohtuu hintaan. Täällä on siistit uusitut pesutilat sauna aina lämpimänä. Sähkö ja vesi on tottakai saatavilla ja tämän lisäksi huolto ja korjauspalvelut ovat vieressä. Kalmarin keskusta on tuossa vieressä, eli matkat jokapaikkaan ovat lyhyet.

Tänään juhlimme Aatoksen neljävuotis syntymäpäivää! Lähettelen siitä illalla kuvia, jos muistan. Minä olen kuumeisena, joten juhlimme varmaan aika hillitysti ;)

Palaillaan....