maanantai 23. heinäkuuta 2012

Päivä Ruotsin Rivieralla Ystadissa

Hei,

Viisi minuuttia eilisen päivityksen jälkeen puhelin soi. Vieraamme olivat jo melkein veneellä... Yöpala takaisin pöytään (onneksi olin leiponut sämpylöitä) ja kynttilöihin tulet. Markun veli vaimonsa kanssa saapui vieraaksemme! Pitkä oli ollut matka autolla Torniosta Ystadiin, mutta pitkä se on ollut myös veneellä ;)

Aamulla Suvi ja Aatos kokivat mieluisan yllätyksen, kun veneellä oli tuttuja kasvoja pitkästä aikaan. Hienosti lapset ovat sopeutuneet tilanteeseen, jossa ympärillä on koko ajan outoja ihmisiä outoine kielineen, mutta aina on mukava nähdä myös tuttuja!

Päivän olemme sukkuloineet kaupungilla. Wallanderista tuttuja paikkoja on löytynyt useita (näemmä olivat korjanneet räjäytetyn pankkiautomaatinkin). Veneelllä söimme maittavan mansikka-kermavälipalan ja nyt odotamme pyykkejä pesutuvasta jonka jälkeen lähdemme täyttämään massumme jollakin täyttävämmällä.

3 tuntia myöhemmin.....

Kävimme ruokailemassa kotoisan tuntuisessa panimoravintolassa. Ruoka oli erinomaista ja ruokaa oli riittävästi :) myös lapset saivat massunsa täyteen... Nyt onnellisina, väsyneinä ja kylläisinä katselemme kohti suihkun suuntaa, joskos siellä kohta olisi tilaa neljän minuutin suihkuun (suihku maksetaan kortilla ja kerralla saa suihkutella 4min).

Huomenna jatkamme matkaa vieraat kyydissämme... Tuulista hieman riippuu ja roikkuu löydämmekö itsemme Tanskasta vai Saksasta :)

Palaillaan!

Ps. Olipas kiva tulla satamaan ja löytää toinen Suomalainen vene laiturista. Satamapäälikön mukaan meikäläisiä ei hirmuisen usein täällä näy.