maanantai 30. heinäkuuta 2012

Veneen huoltoa ja arkea Brunsbuttelissä

Heips,

Päivän olemme huoltaneet venettä. Irroitimme vuotavan ikkunan ja poistamme välistä sinne ei kuuluvat asiat kuten ruosteen. Ikkunan irroitus alkoi mainiosti siten, että Markku innosti minut siihen. Työ markkinoitiin niin, että "sinä huollat ikkunan ja minä tarvittaessa avustan" ja minähän innostuin. Hyvin äkkiä kuitenkin huomasin, että seisoin ikkunan vieressä imurinvarsi kädessäni ja Markku teki kaiken työn...

No en alkanut kinaamaan, vaan siirryin minulle tutumpiin töihin, eli sämpylät uuniin ja perheelle purtavaa. Koko perhe sopeutuu hyvin näihin huoltopäiviin. On rakennettu legoja ja katsottu elokuvia...Ja lopuksi syöty lämpimiä sämpylöitä ;)

Työt jatkuu ja ilta lähestyy. Tänään on ollut hyvä päivä huoltaa, sillä tuulet Pohjanmeren suunnalta ovat olleet kovia ja matkamme olisi varmasti ollut aikamoista röykytystä.

Nyt kuiten alkaa jo hieman mahanpohjassa kutittamaan, sillä viereisen portin takana on suuri meri ja sen jälkeen jätämme tutuksi tulleen Itämeren taaksemme ja siirrymme meille lähes uuteen maailmaan uusine ilmiöineen kaikkineen.

Miltä sinusta mahtaisi tuntua?

-Marika