keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Vihdoin matka Kalmarista jatkuu...

Hei,

Kyllä on Ruotsin postilaitos säheltänyt urakalla. Postin mukaan meidän piti saada tilaamamme paketti viime perjantaina emmekä me ole saaneet sitä vieläkään! Tänään paketti oli postitettu väärään terminaaliin ja eilen vaikka mitä muuta. No nyt pyysimme postittamaan paketin meille Simrishamniin. Katsotaan löytääkö paketti sinne perille :)

Eilen seikkailimme lasten kanssa kaupungilla ja huolsimme venettä. Lähtiessämme kaupunkiin sattui ja tapahtui... Markulle tuli puhelu ensi kesän Satahanka-leiristä ja me lasten kanssa lähdimme laiturille odottelemaan. Samalla kun nostin Suvin laiturille kuului "plums". Suvin kenkä tippui veteen. Tämä oli onneksi kelluvaa mallia ja jäi pinnalle kellumaan. Pahaksi onneksi tuuli pukkasi kenkää laiturin alle ja minulle tuli kiire hakemaan kannelta keppiä jonka päässä on koukku. Kiireessä en sitä löytänyt, vaan jouduin tyytymään keppiin ilman koukkua. Tällä tönin kenkää niin, että se ei ajautuisi laiturin alle ja samalla huhuilin Markkua tuomaan minulle koukun. Markku ei kuitekaan huhuilua kuullut, mutta viereisen veneen saksalais-rouva näki tilanteen ja lähti kiireesti toimittamaan minulle koukkua...Hieman liian kovalla kiireellä täti tulikin, sillä samalla kun huioin kenkää, kuului vierestä jättimäinen "PLUMS" ja rouva oli vedessä keppi kädessään. Rouvan mies käveli tyytyväisenä vettä hakemaan, ja vaikka minä kuinka koitin huutaa, että vaimosi on vedessä ei setä reagoinut mitenkään..... No keppi Aatokselle ja rouvaa auttamaan. Saimme onneksi ilman suurempia ongelmia rouvan laiturille ja hetken päästä myös piikan kengän. Suvin mielestä kenkä oli kuitenkin merireissusta sotkeentunut ja hän käveli rouvan miehen tykö vesipisteelle ja osoitti kenkää. Niin setä Suville kengän virutti ja Suvi kiitti kohteliaasti :) kyllä meillä oli hymyssä pitelemistä :) onnea oli matkassa...kelluva kenkä ja uimataitoinen täti, joka ei lyönyt päätään rytäkässä mihinkään.

Nyt lähdimme kello 14.00 matkaan. Meillä piti olla sivutuuli ja enemmänkin vastatuuli, mutta pöh! Myötätuulessa, tai sivumyötäisessä liplatamme eteenpäin. Oikein on mukava keli (no joo... Pieniä sadekuuroja lukuunottamatta).

Mukavaa kesäpäivää myös sinne kaikille!