sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Hiphei, jälleen Espanjassa!

Hei kaikille pitkän tauon jälkeen!

Olemme juuri pari tuntia sitten kotoutuneet takaisin veneellemme, joka on muuten jo maalauksen suhteen hyvällä mallilla.

Torniossa oli jo vilpoinen, Göteborgissa oli vielä ihan lämmin ja täällä on puolestaan edelleen todella lämmin. Istuskelemme para-aikaa uimarannalla, kello on kohta viisi ja lapset pulikoivat aalloissa. Markku lukee Suomesta ostamaamme mainiota kirjaa "Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi" ja myhäilee itsekseen. Ja minä puolestani raapustan blogia ja vahdin pieniä vesipetojamme, jotka vailla kielimuurin häivääkään leikkivät vesisotaa paikallisten vesipetojen kanssa :) Meillä on juuri nyt ympärillämme kuusi paikallista vesipetoa, jotka ovat hyvin kiinnostuneita elämästämme... Suomi....missä se on? Paistaako siellä aurinko? jne... Ja nämä kaikki vain, jos olen ymmärtänyt oikein kaikki heidän kysymykset ;)

Oli ihanaa käydä kotona ja nähdä sukulaisia ja muita läheisiä ihmisiä. Vierailimme niin päiväkodilla kuin kouluympäristössäkin unohtamatta meille tärkeää
Perämerta, jonka syksyisillä aalloilla kävimme myös liplattelemassa ruskan värejä ihailemassa.

Matka meni kaikin puolin hyvin. Lensimme kotiin Ryanairilla, joka oikestaan tarjosi meille ainoat sykettä nostattavat hetket, ei niinkään ilmassa, vaan ihan maan päällä pakkauttamalla ja purkamalla laukkujemme sisältöjä joka kentällä ;) "Fly "easy", fly Ryanair". Huomaatkos mille kohdalle slogania lisäsimme heittomerkit? Ei siinä... Mainiota oli myös Briteissä, kun ottivat Göteborgista ostamistani piparjuuri- ja wasabitahnoista pumpulilla näytteitä koneeseen, joka ei onneksi reagoinut tahnoihin mitenkään ;)

Yksi mieltäni suuresti lämmittävä seikka oli se, että niin moni on seurannut matkamme etenemistä ja elänyt sitä kautta mukana unelmamme toteuttamisessa :) Silloin, kun lähdimme matkaan, en olisi ikinä ikinä uskonut, että näin moni blogiamme seuraa, mutta juu-u...tämä luulo karisi kotireissullamme nopeasti... Niin tutut kuin tuntemattomatkin tulivat kyselemään matkastamme ja toivoivat lisää lukemista blogille...

Ja nyt olemme täällä!
...eli blogi saa jatkoa :)