tiistai 9. lokakuuta 2012

Islas Cies (Spain)

Heips,

Kuten aikaisemmassa tekstissä kerroin, suunnitelmat voivat muuttua ja niin net sitten muuttuivat. Merellä tuli täydellinen hernerokkasumu ja sen sijaan, että olisimme sokkoina menneet satamaan, päätimme ankkuroitua kauniin kansallispuistorykelmän poukamaan.

Islas Cies saariryhmä koostuu useammasta saaresta ja kaikki saaret kuuluvat kansallispuistoalueeseen. Lupa ankkuroitumiseen tuli pyytää National Park officesta. Emme tiedä saimmeko lupaa, sillä puhelinpoika ei puhunut englantia, mutta oletamme saaneemme sen, sillä jotain numerosarjaa sieltä yritettiin espanjaksi meille antaa (toivottavasti se oli lupanumero eikä puhelinnumero). Niinpä met parkkeerasimme upeaan hiekkarantapoukamaan (huono pilottikirjan kuva numero 1) yötä viettämään ja ehkä huomenna siirrymme Bayonaan, tai sitten jatkamme matkaa.

Alkumatka tänne luisti hienosti korkeassa mainingissa surfatessa, mutta iltapäivästä maininkiin alkoi sekoittumaan toisesta suunnasta tulevaa aallokkoa ja tämä ristiaallokon keinutus oli aikas etovaa, mutta menihän se silti :)

Nyt hyvää yötä kaikille!